Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vuoden eka hakutreeni!

Vuoden ensimmäinen kunnon hakutreeni on takana ja John pelitti hyvin :) yleisilme oli johnimaisen innokas, mutta tykkäsin ettei kuitenkaan liian villi, vaan pikemminkin keskittynyt. Ohessa syväluotaava analyysi..

Ukko 1: Eka ukko oli vasemmassa etukulmassa n. 40 metrissä. Tuuli voimakkaasti oikealle, joten pisto ei ollut maailman suorin ja kaunein.. mutta John upposi hyvin ja pienen pörräämisen (takatyöskentelyn..) jälkeen löysi ukon. Ilmaisu tapahtui napakkaasti ja ukko oli kuulemma tarkistettu läheltä. Rullantuonti ja näytölle meno olivat sikäli huonoja, että mentiin vähän jälkiä pitkin takaisin. Keskilinjan epämääräisyys saattoi vaikuttaa, mutta otamma varalta tarkkailun alle.

Ukko 2: Toinen ukkeli oli piiloutunut oikeaan etukulmaan ja tehnyt pienen jäynän. Ukko oli käynyt hajustamassa piilon, jätti sinne pipon ja menikin 10 m piilosta taaemmas. John ei meidän jäynästä välittänyt vaan löysi ukon heti. Rullantuonnin kanssa sama homma kuin ykkösellä, mutta näyttö oli jo parempi.

Syystunnelmia viime vuodelta.
Tyhjä: John sai linjalla hajun toisella puolella olevasta ukko kolmosesta. Eihän silloin voi tehdä hyvää tyhjää.. varsinkaan kun siellä ei ole ketään.. hyvin johnimaista. Sain kuitenkin pienen neuvottelun jälkeen Johnin tekemään kohtuullisen tyhjän (tässäkin hieman takatyöskentelyä, mutta upposi hyvin) ja sitten mentiin vikalle ukolle.

Ukko 3: Suorapalkka. Tämä oli mahtava pisto! John löysi ukon vasta neljännellä lähetyksellä ja se mikä siitä nyt teki mahtavan homman oli se, että John haki hirveän hyvin. Ei paineistunut ollenkaan useammasta pistotuksesta ja sai lopulta superkongilelupalkan kun ukon löysi. Ihan mahtavaa :) näitä ollaan juonittu että John tarviikin, paineensietokykyreenejä nääs.

Kaiken kaikkiaan siis loistotreenit, kiitos vaan meän hakuporukalle jälleen. Ensi kerralle onkin jo (suorapalkkapainoinen) treeni suunnitteilla.

Viikonloppuun on mahtunut myös kaksi nättiä esineruututreeniä sekä hyvin onnistunut eteenmenotreeni. Sanoisinko siis, että olen melko tyytyväinen ja ensi viikon treenejä ei meinaa taas malttaa odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti