Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Helmikuun treenikuulumisia

Ollaan parina viime viikkona treenailtu säännölliseen tahtiin pari kolme kertaa viikossa. Treenit ovat sujuneet pääosin mukavasti, mutta yksi epäonnistunut toko- ja hakutreeni mahtuu toki mukaan. Hyvä niin, niistähän sitä parhaiten oppii.

John ja Kuura hallitreeneissä.
Suuri belgialainen on niin Kuuran lumoissa,
ettei välitä vaikka se tonkisi meiän reppua ;)
Oltiin viime viikolla ilmaisuporukan kanssa kentällä ja aikeissa oli ottaa Johnille höntsäilytreeniä kunhan vaan omaksi iloksi. Totesin jälkikäteen, että jatkossa pysytellään metsässä. John nääs mietti, että tää on ihan liian helppoa hommaa ja löi puuhan vähän leikiksi vaikka periaatteessa suoritti jokaisen ukon ihan ok. Ilmeestä kuitenkin näki, ettei se ollut tosissaan ja yritti mm. nappailla rullaa monta metriä ennen maalimiestä.. no toki, kaippa se ne sitten näki kun piiloon oli vaikeampi päästä, vaikka kenttämme reunassa lumikinosta riittääkin. Tätä rullannappailuongelmaa ei haluta ollenkaan ruokkia, joten talven hakutreenit pitänee jatkossa järjestää muualla kuin avoimella kentällä. Tai sitten pitää keksi jotain piilojäynää. Enivei, kesällehän meillä on jo mahtisuunnitelmat valmiina, mutta kun sinne kestää liikaa aikaa ja olisin kärsimätön.

Ukko ja John
Jämy ja John
Tänään aamusta käytiin tokoilemassa Heidin kanssa ja oli pitkästä aikaa vähän kökömpi treeni. John mm. otti häiriötä kaikesta ruoasta (?!) mitä kentän reunalla oli, kun odoteltiin ruutuun menoa. Tuo koirahan on nykyään niin ahne, että ei tämä sikäli yllätyksenä tullut, mutta eipä se ennen ole minun treenikassia tai toisen koiran kissanruokapalkkoja ruvennut treenin lomassa väijymään. Pahempi kompastuskivi oli kuitenkin tänään se, kun Heidi liikkuroi meitä, ja John rupesi kauheasti ennakoimaan kentän reunalle nostamaamme estettä, jätätti seuraamisessa jne. "Kyllä minä tiedän että me tuonne esteelle ollaan menossa..". Ei muuten menty. Eli ennakointi ja vaaniminen (ruoan, tunnarikapuloiden, minkä vaan..) on nyt semmoisia asioita mihin pitää kiinnittää tulevissa treeneissä huomioon.

Tokoilujen jälkeen John ja Jämy kävivät painimassa ja olihan pojilla hauskaa. John on tällä viikolla päässyt treffaamaan myös naapurin Ukko-collieta, jonka kanssa synkkaa upeasti :)

Hei ja varoituksen sana kaikille. Angry birdsit ovat ilmeisen epäilyttäviä, mahdollisesti murhaajia. Näin tuumasi John tänään kun käveltiin Angry Birds-puiston eteen moikkaamaan siskoa ja kummityttöä. No, alkureaktion jälkeen suuri belgialainen toki istui vakaasti kuin tatti kiinnitettynä puiston aitaan eikä välittänyt mistään.

I have this feeling, somebody is watching me..
Mitäs muuta. Ensi viikolle luvassa ainakin parit tokotreenit, muutoin mennään ihmismenojen parissa kun kavereita tulee talvilomille etelästä tänne Rovaniemelle saakka. Omat treenit soljuvat ihmeen kivasti vaikka pikkusairastelu on edelleen painanut päälle. Olen nyt parina aamuna viikossa pistänyt kellon soimaan 4.15 ja ponkaissut juoksulenkille Johnin kanssa. Hyvin on kulkenut, mutta on se hullujen hommaa. Etenkin kun innostuin tilaamaan Under Armourilta (taas) jäätävän kasan treenivehkeitä juoksu-tekosyyn siivittämänä. Lisäksi olen kahvakuulaillut (sekin on Johnista epäilyttävää puuhaa) ja treenannut oksennuspisteeseen salilla. Kuten todettu, hullujen hommaa.

ps. Onnittelut Annalle ja Niitille hienosta ja kovalla työllä ansaitusta AVO1-tuloksesta! Myös Heidi edusti lappalaisten kanssa kerhoamme ansiokkaasti eilisissä tokokokeissa. Hyvä meidän tiimi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti