Veljespotretti

Veljespotretti

torstai 19. joulukuuta 2013

Löysin rantein :)

Treenitahti alkaa loppuvuotta kohti hidastua, mutta tällä hetkellä laatu tuntuu korvaavan määrän. Johnille hiljaisempi treenijakso näkyy tehneen hyvää ja ne treenit mitä on tehty ovat onnistuneet tosi kivalla ilmeellä. Emäntä on keskittynyt vaihteeksi koirahommia enemmän salihommiin ja sielläkin näkyy tulosta. Joskus näinkin päin :)
Näillä kuvilla lempeästi painostettiin Miikkaa, että tässä ois meille koira.

Tänään luvassa on tottistelua hallilla ja teema on vielä ihan pimennossa. Loppuvuosi mennään näköjään monella tapaa rennommin ja alkuvuodesta palataan taas suunnitelmallisempien treenien pariin. Nyt pidetään vaan kivaa ja keskitytään fiilikseen.

Ja sitten huonoihin uutisiin. Mie pentukuumeilen.

Pullamössö <3 kuva by Marika Koivisto
Oon tehnyt pros and cons -tyylistä listaa aiheesta. On niin monta syytä miksei pentu olisi nyt yhtään ajankohtainen: Johnin hihnakäytös, vilkkaus, uuden kämpän suojeluvietti.. siis Miikan, ei koiran.. jne. Mutta jokunen surkuhupaisa puolesta-argumenttikin olisi. John on yltiösosiaalinen ja varmasti arvostaisi kovasti kaverin seuraa. Mun treeni-innot on niin isot, että pelkään kuormittavani Johnia liikaa sillä lepoa tarvisi sekin. Nyt ois se oma pihakin.. ja ja ja.. kun kaikilla muillakin on niin minäki tahdon!

Maailman järkevin toimenpide oli alkaa selailla Johnin pentukuvia, tarkoituksena palauttaa mieleen ettei se John nyt niiiiiiin suloinen ollut (eipä..) ja että se oli rasittava kakara (en kummasti enää muista sitä kovin usein).Johnilla johnimainen ilme. Emännällä onnellisen juopunut ilme. John varmistettiin tässä juuri meän omaksi.

Kuningas on kotona!
Ekoja jäljestystreenejä :) tämäkin kuva Marikan ottama.


Voi apua.

Sitten takaisin kahvitauolta töiden pariin. Tiukkaa työputkea pukkaa ennen odotettua joululomaa. Joulun aikaan pitänee heilua kameran kanssa, joten blogiin tullee jotain upeaa taideteosmaista kuvaa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti