Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vuolaan innon John!

Lauantaina oli Rovaniemen Palveluskoirakerhon syyskokous. Mieleen jäi erityisesti Johnin saama palkinto. Kotiintuliaiseksi lähti siis Vuolaan innon malja, eli pysti joka jaetaan aktiiviselle ja kilpailu-uran onnistuneesti startanneelle koirakolle. Tunnustus tuntuu kivalta.

Ja onhan tämä vuosi toki ollut jälkikäteenkin mietittynä ihan hieno :) eihän siitä ole kuin reilu viisi kuukautta kun aloitimme kokeissa ravaamisen ja BH-merkinnän lisänä on nyt TK1 - toivon mukaan kuun lopussa TK2. 23.11. olisi tarkoitus lähteä tavoittelemaan vikaa ykköstulosta avoluokasta.

Viikonloppuna tuli treenailtua pikkujoulumaisten iltamenojen vuoksi aika laiskasti - niin koiraa kuin itseään (plus 1,5kg näkyi äsken puntarilla, hyi.. nestepöhötys). Johnistakin on tullut viikonloppuisin melko ansioitunut sohvaperuna eikä näy henkisesti kärsivän pari päivän laiskottelusta viltin alla emännän sylissä. Tämä maanantai startataan kuitenkin hc-salitreenillä sekä Johnin kanssa käydään ottamassa eteenmenoa, hyppyjä sekä liikkeestä jääviä kentällä. Huomenna puolestaan luvassa hakuilua.

Viime torstain treenit menivät muuten mainiosti. Eteenmenoon alkaa jo tulla jujua, eikä maahanmenot ole hullumpia. Hyppyjä ollaan treenattu niin toko- kuin pk-mielessäkin eikä niissä sen suurempaa moitteen sijaa ole. Pitäisi vaan alkaa ottaa niitä noutojakin mukaan, sekä treenailla ahkerammin A-estettä. Treenien ennakkoon suunnitteleminen toimii, näkee mitä oin treenattu ahkerasti ja mitä puolestaan laiminlyötyä..

Mutta nyt tämä toivottelee hyvää alkavaa viikkoa ja siirtyy aamukahvitauolta takaisin töihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti