Veljespotretti

Veljespotretti

torstai 12. syyskuuta 2013

Kisakutsu = instant jännitys!

Mikä siinä on, että heti kun hypätään yhtä tokoluokkaa ylemmäs on kaikki taas aivan hurjaa? Sen jälkeen kun kisakutsu kolahti sähköpostiin eilen, olen pitkästä aikaa havainnut itessäni jännän merkkejä.

John elokuun kisoissa. Kuvat otti Kirsi Päykkönen.
Paikkamakuu häiritsee tällä hetkellä eniten. John on siinä vähän epävarman oloinen ja on viime viikkojen aikana pari kertaa noussut istumaan kuikuillessaan minun perään. Eli varmaan se kaksi minuuttia kisoissa on yhtä tutinaa piilon takana.. kääk. Muuten kaikki on mallillaan, joskin kauneusvirheitä kyllä löytyy esim. noudon luovutusasennossa, liikkeestä maahanmenossa sekä kaukojen ekassa käskyssä. Mutta ei ne sillain ressaa.

Eilen oli aivan kaaospäivä ja kaahailin tokotreeneihin puoli tuntia myöhässä. Kymmenen minuutin sohellustreeni (ei toiminut meille ei.. kireitä niin koira kuin akkakin) ja kohti hakutreenejä. Hakutreeneissä tuumasin kavereille, että me ei muutes olla ekoja kun mun pitää tasata ressitasot. Ja kas kummaa, pikkubelgeille maalimiehenä oleminen rentoutti kummasti :) Johnin hakutreeni oli mahtava. Sekaisin ilmaisua sekä suorapalkkaa. Rullantuonnit olivat hienoja ja John eteni upeasti eikä tullut keskilinjalle menojälkiä pitkin niinkuin välillä on ollut tapana. Seisoskelevasta hullu-ukkelistakaan ei välittänyt vaan ilmaisi meän Puunhalaaja-Outin ongelmitta. Tämän vireen kun saisimme lauantaillekin!

Luoksetulo elokuun kisoissa. Menisköhän yhtä ruusuisesti lauantaina :)
Tuomari puhuttelee. Ollaan me Johnin kaa älykkään näköisiä!

Oli miten oli. Tänään on kenraalitokoilut ja sitten vietetään lepopäivää. Jospa mie perjantaina vielä naattisin yhen neuvoa-antavan Crowmoorinkin.. Tavoitteena on saavuttaa minulle ja Johnille sama mieliala kuin kahdissa viimeisimmissä tokokokeissa on ollut - rento, mutta tohkeutunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti