Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

AVO1 ja syyskuvia :)

Eiliset Sodankylän kisat sujuivat hienosti! Kisapaikalla oli rento tunnelma, kattava kahvio (vohveleita nam..) ja melkein kaikki meidän tokoporukasta olivat paikalla kisaamassa. Fiilis oli kerrassaan hyvä pienestä jännityksestä huolimatta ja olen jälkikäteenkin tyytyväinen suoritukseemme. John oli mainio ja ne pisteet mitä menetimme menivät ihan minun jäykkyyteni piikkiin.

Saatiin Johnin kanssa kerättyä 182,5p, luokkavoitto ja kunniapalkinto. Ei hullummin!

  • Paikalla makaaminen 9,5p. Johnilla jäi toinen kyynärä hieman koholle maahanmenossa, korjasi kyllä valumalla maahan. Makoili paikoillaan vallan rennosti.
  • Seuraaminen taluttimetta 9,5. Pari vilkaisua sivulle ja yksi hidas perusasento, muuten seuraaminen oli iloista ja tiivistä. Kehitystä on tapahtunut :) omassa asennossani huomasin korjattavaa.
  • Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5: Edelleen se hitaus.
  • Luoksetulo 8. Ohjaajan moka. Menin sekaisin minkä merkin kohdalla koira piti pysäyttää ja käsi jähmettyi "käskyasentoon" aika pitkäksi aikaa. Laskettiin vissiin tuplakäskynä. John suoriutui pysähdyksestä hyvin ja laukkasi molemmat pätkät.
  • Seisominen seuraamisen yhteydessä 9. Kääntyi minun mennessä taakse ihan hieman. Itse pysähdys oli hyvä.
  • Noutaminen 9. Muuten hyvä, mutta kapulaa tuodessa John katseli yleisöön ja etuasento oli vähän vino (tämä tapahtui kenraaleissakin). Niin ja vaikkei "saalistanut" kapulaa, törmäsi siihen hiukan kun haki niin innokkaasti. Ja mun kädet oli tässäki ihan jähmyssä.
  • Kauko-ohjaus 9,5. JEEEEE!
  • Estehyppy 10. Itellä jännitti ennakkoon kun este oli tosi kumman värinen, mutta ei John siitä välittänyt.
  • Kokonaisvaikutus 9,5. Puolikas piste meni siitä, että liikkeiden välissä John hieman haahuili liikkurin tykö tms. Oli innoissaan ja vilkas.. hyvin johnimaista. Mutta kokonaisuudessaan tuomari kehui meidän iloista yhteistyötä, koiran motivaatiota ja luonnetta. Tästä jäi todella hyvä mieli :) nuitahan me ollaan tavoiteltukin.
John näyttää tyytyväiseltä pisteytykseen.

Palkkana maksapasteijata.

John halusi (taas) syödä voittamansa ruusukkeet.

Minun pikku kisatykki <3

Käytiin tänään ottamassa palauttava ja runsaspalkkainen treeni, sekä lenkillä ihanissa syysmaisemissa tulevilla huudeillamme. Kamera oli mukana koska mie oon salaa vähän innostunut valokuvaamisesta. Toistaiseksi laatu on vähän köykäistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti