Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunnuntaitreenejä

Nostalgiakuvaa. Ekat möllikisat ja aina niin paras meän treeniporukka toukokuussa 2013 :)

Tottis on saanut lisäpontta! John palkkaantuu nykyään todella mahtavasti patukasta ja taistelee jopa pelottavalla intesiteetillä (nimim musta kynsi). Ollaan saatu patukan avulla kaivattua täpäkkyyttä esimerkiksi seuraamiseen. Tämän viikon tottikset menivät siis aika nappiin.

Kaukot ovat meille edelleen se uusin juttu, mutta ne ovat kuitenkin jo siinä vaiheessa, että John tekee liikkeet liioitellunkin välimatkan päästä/pienessä häiriössä. Istuma-asento on kaukoissa vähän ryhditön ja tähän onkin tarkoitus kysyä vinkkejä kokeneemmalta treenikaverilta ensi viikolla.

Hakutreenit ovat sujuneet kohtuu mukavasti. Ollaan otettu Johnille nyt suorapalkkakuuria monestakin eri syystä (maalimiesmotivaatio, ilmaisusta liika palkkautuminen ja siitä johtuva valeilmaisupelko ym..). Tänään testattiin yhdellä ukolla ilmaisua, että onko koira mennyt sekaisin ja unohtanut homman. Ei ollut. Suorapalkkakuuri jatkukoon.
Lisäksi tänään tuli todettua, että hakualue on aina tallattava. Ei jaksettu sitä tehdä, ja mielestäni John takatyöskenteli siksi, että kulki maalimiehen menemiä jälkiä pitkin mitä ei normaalisti tehe. Tuulta ei ollut ja maasto täynnä suopursua,. Ukot kyllä löytyi hienosti ja tyhjätkin menivät hyvin, joskin toisen niistä pistotin uudelleen. John hoksasi maalimiehen, joka oli kävelemässä seuraavalle piilolle, ja jännästi se tyhjän työskentely jäikin siihen ;)

Innolla odotan ensi viikon hakuleiriä ja sitä josko uudelta kouluttajalta saisi lisäpontta treeneihin ja apuja meidän ongelmakohtiin.

Loppuun vielä nostalgisointia wanhan mutta tärkeän biisin merkeissä:
Brand Newiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti