Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Toko ALO @ Kemi 19.7.

Kemissä meni melko nappiin. En juuri jännittänyt vaan fiilis oli rento. "Virittelymme" oli rauhallista sivullaoloa kentän laidalla ja edellisenä iltana oltiin käyty hakuilemassa höpökiekat poies. Liekkö nämä yhdessä uuden reenitavan kanssa vaikuttaneet sillä kehässä nähtiin ihan eri kaksikko kuin viimeksi, eikä BH-kokeen hermoraunioista ollut tietoakaan ;)

Omaa vuoroa odotellessa. Kuvan nappasi Heidi tai Hannu :)

Tokoiltiin Johnin kanssa tulokseksi 192p, mutta muikeaa pistemäärää tyytyväisempi olin siihen miten kivaa meillä oli. Vaikka välillä satoi kaatamalla, kenttä oli vieras ja katsomo pullollaan sateenvarjoja yms jännittävää, ei se haitannut. Ohessa kooste liikearvosteluista, tuomarina siis M-L Hituri.

  • Luoksepäästävyys 10
  • Paikkamakuu 10. Tässä alkuun jännitti, sillä olimme juuri reunimmainen pari katsomoon nähden ja paikkamakuun aikana alkoi sataa... ja sateenvarjoja pompsahteli auki. John ei kuitenkaan moisesta piitannut vaan oli skarppina niinkuin pitääkin.
  • Seuraaminen taluttimessa 10. Täyskäännökset olisivat voineet olla tyylipuhtaampia ja perusasento ihan himpun verran suorempi. Näitä täytyy reenata.
  • Seuraaminen taluttimetta 8,5. Tämä oli ainoa mitä jäin pohtimaan jälkikäteen. En tiedä reagoiko John sateeseen vai oliko ravistelu sijaistoimintaa, mutta se jäi kahdesti minusta jälkeen ravistelemaan turkkiaan ja nuuhkimaan pariksi sekunniksi maata. Keskittyminen herpaantui onneksi vain hetkeksi.
  • Liikkeestä maahanmeno 10. Selvästi nopeampi voisi vieläkin olla, mutta ilmeisesti luokkaa silmällä pitäen riittävä :) rintamasuunta oli hyvä, samoin sivulletulo.
  • Luoksetulo 10. Johnin bravuuri :) luoksetulo oli innokas ja etuasento sievä sekä tiivis. Sivulletulo hyvä.
  • Liikkeestä seisominen 9,5. Voisi olla vähän napakampi. Näytti hieman ennakoivan sivulletuloa.
  • Hyppy 9,5. Seisominen voisi tässä samoin kuten edellisessä olla napakampi.
  • Kokonaisvaikutelma 10. Tämä lämmitti erityisesti mieltä. Johnin työskentelyhalukkuutta ja superiloista ilmettä kehuttiin. Kuulemma hyvä pari, jee :)Anna ja Niitti sekä me kokeen jälkeen :) kuvan otti Sunna

Kemistä jäi siis positiivinen mieli ja kiva oli myös se, että treenikaverit onnistuivat luokissaan. Anna ja Niitti tokoilivat samassa luokassa 190p ja Heidillä meni AVO Taigan kanssa hyvällä vireellä, pistemäärää en ihan muista. Caritalle ja Onnille napsahti EVL1-tulos.


Aamulenkillä Kammilla
Kotiin tullessa sähköpostissa odotti mukava viesti, jossa kerrottiin meille olevan tilaa 3.8. Rovaniemen kokeissa. Sieltä lähdetään tavoittelemaan kolmatta ykköstulosta ja TK1-koulutustunnusta :) paineita ei oteta ja päätavoitteena on jälleen, että John on rento, iloinen ja skarppi. Treeneissä keskitytään pari viikkoa edellä mainittuihin, häiriötreeniin ja hyvään fiilikseen. Hakuilu jatkuu normaaliin tahtiin.


Pari päivää on Johnin kanssa vedetty lonkkaa ja rentoiltu, annettu molemmille rauhoittumisaikaa. Katsellaan sit ensi viikolla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti