Veljespotretti

Veljespotretti

tiistai 21. toukokuuta 2013

Treenitiistai!

Kävin männä lauantaina juoksemassa (jos sitä nyt juoksemiseksi voi sanoa) Naisten Kympin työn merkeissä. Mun juoksukunto on mitä on, eli täyttä kakkelsbyytä. Oikealla polvella ei kestä liikoja rynniä tai edessä on taas ties minkä pituinen saikku, mutta lauantaisen rimanalituksen seurauksena päätin notta jos edes kerran viikkoon kävisi pururatapohjalla juoksemassa kympin.

Voittajafiilis aamuaerobisen jälkeen.
Mustavalkoinen kuva peittää meikän possunpunaisen naaman.

Ei muutako tuumasta toimeen! Aamulla kello pärähti soimaan seitsämältä, mikä on vapaapäivälle sankarimainen suoritus. Ei olisi vähempää voinut kiinnostaa nousta ylös, mutta päätin että NO EXCUSES - miehän lähden kun niin olin kerta päättänyt. Koira völjyyn, kamppeet päälle ja menoksi. Olihan se raskasta, mutta jälkeenpäin tuli hyvä mieli.

Lenkille oli toinenkin syy, nimittäin meidän tämänpäiväiset hakutreenit. Saatiin Johnnylta ylimääräisiä kierroksia pois ja se olikin mainio hakukoira. Palattiin parin suorapalkkatreenin jälkeen ilmaisuun ja näyttöön, mikä jopa rauhoitti. Johnille taitaa olla positiivinen tekijä, että tietää mamman kulkevan varmasti mukana kun mennään ilmaisun kanssa. Olenhan mie suorapalkallekin mennyt hakemaan Johnin ja maalimiehen metästä, mutta silloin sillä on vähän hätä tarkistella että tulenhan varmasti sieltä perästä ja viimeksi jopa karkasi maalimieheltä mun tykö. 

On hirmu opettavaista, että hakutreeneissä on mukana ihan erilaisia koiria. Siinä missä Johnia pitää tyynnytellä, esimerkiksi Saaran rotikka Tipu puolestaan pitää motivoida ja innostaa isommille kierroksille.


Joonas tahtoo noutaa kepin järvestä!
Olen siinä(kin) mielessä onnekas, että treenikaverini ovat kokeneita ja auttavat pyyteettä meitä amatöörejä :) tälle keväälle Saarasta ja Minnasta on ollut erityisen suuri apu. Minnan groenendahl-uros Jekku on paljon samanluonteinen Johnin kanssa ja Minna osaa antaa erinomaisia vinkkejä miten toimia vilkkaan nuoren belgiuroksen kanssa. Illalla luvassa on vielä Saaran vetämä BH-kurssi, jossa ollaan saatu isoa kehitystä tottispuolelle.

Se tekee sitten kolmannet treenit samalle päivää.
Mitenkäs muuten sitä näin nätin päivän viettäisi kuin koirahommissa :) sanoisinko, että ihan kivvaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti