Veljespotretti

Veljespotretti

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Laiskotteluopettelua

Treenikausi on turahtanut hyvää vauhtia käyntiin ja pitää muistutella itseään, että joka päivälle ei tarvitse olla ohjelmaa. Johnin tyyppiselle koiralle on mielestäni äärimmäisen tärkeää saada lepopäiviä, jotta mieli ja sielu pääsevät rauhoittumaan ja koira osaa olla ilman äksöniäkin - säilyypä myös treenimotivaatio :) Edellä mainitut statementit pätevät kyllä myös emäntään...

John vahtii pappaa :)
John osaa vieläkin yllättää mut positiivisesti käytöksellään. Se on niin avoin ja ystävällinen koira. Viikonloppuna John sai jakaa belgialaista rakkauttaan niin mummolassa, kummitytön luona kuin koirapuistossakin. Satuin ajelemaan Ounasvaaralla päin niin käytiin hetken mielijohteesta pitkästä aikaa puistoilemassa ja John löysi yhteisen sävelen samanikäisen nuoren uroksen kanssa. Sitä rallia ja mutakuopissa loikkimista.. ;)

Jottei kuitenkaan liian ruusuiseksi olis mennyt, päätti John räjähtää naapurille sekä postimiehelle rappukäytävässä... naapuriraukat. joskus tekisi mieli kutsua kaikki ne meille kahville jotta näkisivät että kiva sesse tuo on. Koska se on. Oikeasti.

Tästä viikosta on tulossa treenimielessä mukava. Viikkotreenit keskitetään vain tiistaille ja keskiviikolle, sillä viikonloppuna on palveluskoiraleiri Hirvikarissa. Sitä odotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti