Veljespotretti

Veljespotretti

tiistai 25. syyskuuta 2012

Akka reenaa vatsoja, koira keppien ilmaisua

Kaikilla salilla käyvillä tuntuisi olevan se oma inhokkitreeni ja mulla se on ollut ehdottomasti keskivartalon treeni. Jos mulle jonnekkin kertyy pläskiä, niin vatsa-perse-akselille. Pitkään on saanut tehdä töitä sen eteen, että keskivartalon lihakset edes hieman erottuisi (tällä hetkellä tavoitteet ei sen korkeammalla olekaan) ja nyt kun vihdoin niin alkaa käydä, on vatsareenistä tullut yhtäkkiä suosikkini :) Kyllä jonkin tavoitteen saavuttaminen vaan motivoi kummasti jatkamaan treenaamista!

Johnin kanssa olisi tarkoitus keskittyä jäljestämiseen loppusyksy. Saatiin aikaan hyviä oivalluksia, kun käytiin Marikan kanssa eilen jäljellä. Nenä alkaa mennä jo nätisti maassa, tämän kanssahan oli alkukesästä suuria ongelmia kun koira kaasutteli menemään ilmavainulla ja kuono pystyssä (liekkö hakukentältä seurannut probleema..). Keppien ilmaisussa ollaan menty myös eteenpäin. Kepit Johnilla on ollut mukana jäljellä jo jonkin aikaa, mutta se ei ole varsinaisesti ilmaissut niitä. Kepin alla on ollut lihapullaa ja jokaiselle on pysähdytty palkkaamaan ja rauhoittumaan. Eilen pikkubelgi tajusi jo oma-aloitteisesti kantaa mulle kepit, kantoipa suorituksen jälkeen vapaaksi päästyään mulle jonkun metsään unohtuneen ties kuinka vanhan jäljestyskepinkin :D hyvä nenä ja mainiot hoksottimet tuolla on, haasteena on lähinnä se, että minä osaan ohjata sitä käyttämään vainujaan oikealla tavalla.

Muuten mennään perinteisellä gradu-työ-linjalla. Joskin tällä viikolla tapahtuu jotain kivaa, nimittäin Johnin isäntä tulee kotiin oltuaan pitkän aikaa turvaamassa rauhaa maailmalla :) John on varmasti innoissaan ja ehkä miekin hiukan. Plus Miikalla olisi tuliaisena paketillinen Under Armourin tavaraa mulle, sisäinen välineurheilija nostaa päätään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti