Veljespotretti

Veljespotretti

perjantai 7. syyskuuta 2012

Ajatuksia ja videopätkää tokokentältä :)

Käytiin Annan ja Niitin kanssa ottamassa ex-tempore tottistelut Tassuvaaran kentällä aamupäivästä. Johnin kanssa reenattiin noutoa ja hyppyä (tätä ollaan harjoiteltu vasta muutaman kerran, mutta se näkkyis olevan Johnin mielestä vallan kivaa puuhaa). Sujui ihan kivasti. Seuraaminen on semmonen mihin pittäis kans keskittyä, se ei ole yhtään niin säpäkkää kuin toivoa saattaisi. Siinäpä ens kerralle teemaa. Sen jälkeen ku oltiin reenattu, koiruuet pääsi vähän juoksentelemaan keskenään ja saatiin Annan kanssa vaihettua kuulumisia.

Kahdet hakureenit on viikon sisään ollut ja ensimmäiset meni ihan läskiksi. Valmiit ukot aiheutti sen, että pistoista tuli aivan epämääräsiä pylpyröitä joissa ei ollut suoruudesta tietoakaan. Mutta kuten viisaat päämme ovat tuumanneet, paskareeneistä saa parhaat oivallukset. Toissapäivän treenit menikin sitten upeasti. Sijoitettiin valmiit ukot hyvin lähelle, jotta koira saa varmasti heti niistä vainun eikä lähde kaartelemaan minne sattuu. Ilmaisua ei sekoitettu mukaan lainkaan, harjoitellaan alkuun valmiita ukkoja ihan sellaisenaan ja ilmaisua vahvistetaan eri treenikerrallaan :) Näkyi toimivan!

Huomisen olen tiiviisti töissä ja sunnuntain pyhitän henkilökohtaiselle levolle, joten koirakin saa vetää lonkkaa loppuviikon, itseasiassa ensi tiistaina on vasta seuraavat reenit. Eiköhän met olla yksi laiskottelupäivä ansaittu..

Tässä pikku videopätkä tottisteluista. Reenien videointi on kyllä hyödyllistä puuhaa, mie keksin samantien monta pikkuasiaa, mitä voisin korjata. Mut annan armoa meille, mehän ollaan ihan amatöörejä vielä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti